Spenótos töltött stromboli

Ingredients:
búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
só
12 g
margarin
50 g
cukor
10 g
tej
260 ml
TÖLTELÉK:
spenót
100 g
sonka
200 g
sajtkrém
100 g
Preparation mode:
A tészta hozzávalóit mérd össze és készítsd egy közepesen lágy tésztát.
Letakarva pihentesd 30 percet.
Mérd 3 egyenlő részre a tésztát és nyújtófával nyújtsd ki kb. 30×30 cm-re. Kend meg a sajtkrémmel és tedd rá a feltétet, majd csavard fel csigának.
Tedd sütőpapíros lemezre és letakarva keleszd legalább 1,5 órát.
Egésztojással kend le a felületét és alaposan szurkáld meg.
190 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára 20-22 perc alatt.
Jó étvágyat kívánunk!