Exit print mode Print recipe A+ A- Undo all

Spenótos töltött stromboli

Ingredients:

búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
12 g
margarin
50 g
cukor
10 g
tej
260 ml
TÖLTELÉK:
spenót
100 g
sonka
200 g
sajtkrém
100 g

Preparation mode:

A tészta hozzávalóit mérd össze és készítsd egy közepesen lágy tésztát.
Letakarva pihentesd 30 percet.

Mérd 3 egyenlő részre a tésztát és nyújtófával nyújtsd ki kb. 30×30 cm-re. Kend meg a sajtkrémmel és tedd rá a feltétet, majd csavard fel csigának.

Tedd sütőpapíros lemezre és letakarva keleszd legalább 1,5 órát.

Egésztojással kend le a felületét és alaposan szurkáld meg.

190 °C-os előmelegített sütőben süsd aranybarnára 20-22 perc alatt.

Jó étvágyat kívánunk!