Sajtos-zöldfűszeres hullámok pálcikán

Ingredients:
Preparation mode:
A már bedagasztott tésztát elnyújtottam és beletettem a hajtogató margarint.
Egy dupla hajtást végzek (azaz a kinyújtott tésztánkat állandóan felezve, a hosszán a távolságot 4 részbe hajtom).
Dupla hajtás:
Hűtőben pihentetem 10-20 percet, újabb dupla hajtást végzek, majd újra hűtőben pihentetem.
Ezután kinyújtottam kb. 7 mm vastagra. (kb. 50 cm x 40 cm).
3 cm széles csíkokat vágtam, majd elfeleztem 25 cm-nél.
Felvert tojással lekentem és zöldfűszeres reszeltsajtos keveréket szórtam rá.
Átfordítottam a másik oldalára és megismételtem az előbbi folyamatot.
Oldalára fordítottam a sajtos tésztáinkat, majd hullámokat képezve összenyomtam. Felszúrtam egy hurkapálcára és tepsibe tettem. Ezt folytattam, amíg el nem fogyott a tésztám.
Kelesztettem kb. 40 percig és 200 °C -on 15-17 percig sütöttem.
Jó étvágyat kívánunk!