Palacsintabundás kenyér

Ingredients:
megmaradt kenyér (felszeletelve)
5-6 db
A PALACSINTATÉSZTÁHOZ:
búzafinomliszt
100 g
tojás
1 db
tej
1 dl
só
1 csipet
vaníliás cukor
1 csomag
olaj
1 ek
A SÜTÉSHEZ: egy kevés olaj
Preparation mode:
A hozzávalókból egy sűrű palacsintatésztát készítünk, ami meg tud tapadni a kenyereken. Ehhez egy habverő segítségével keverd csomómentesre a palacsinta hozzávalókat.
Forgasd meg a benne a kenyérszeleteket, mint egy bundás kenyeret és egy pici olajban (nem bő olajban!) süsd mindkét oldalát aranybarnára.
Ízlés szerint lekvárral, gyümölcsökkel tálald!
Jó étvágyat!
Footnotes:
Íme egy ötletes recept a megmaradt, több napos kenyerünk felhasználásához. Reggelire (is) kiváló!
TIPP: ha marad a végén palacsinta tésztád, süthetsz belőle hagyományos palacsintákat is. Vagy akár bekeverhetsz egy nagyon adagot is a tésztából.