Fügés-kecskesajtos pizza

Ingredients:
BL 55 búzafinomliszt
500 g
friss Budafoki élesztő
25 g
só
5 g
cukor
25 g
vaj
100 g
tej
200 ml
FELTÉT:
tejföl
200 g
kecskesajt
150 g
füge
6-8 db
mozzarella sajt
150 g
Preparation mode:
A tészta hozzávalóiból gyors mozdulatokkal készíts egy rugalmas, jól kidolgozott tésztát és letakarva pihentesd kb. 20 percet.
A tésztát oszd 4 felé és gömbölyítsd fel.
Kézzel vagy nyújtófa segítségével nyújtsd ki a tésztákat kb. 20-25 cm-es kerek lapokká és kend meg egyenletesen a tejföllel.
Szórd meg reszelt mozzarella sajttal és tedd rá a szeletekre vágott fügét, majd a kockázott kecskesajtot.
220 °C-os előmelegített sütőben 10-12 perc alatt süsd készre.
Jó étvágyat kívánunk!