Legújabb termékcsaládunk: a Zavarka

28 aug Legújabb termékcsaládunk: a Zavarka

 

Mi az a Zavarka?

Egy félkész termék, amelyet hagyományosan pékségben állítanak elő, forrásban lévő víz és különböző lisztek keverésével, egészen a „gélesedés” állapotáig. Ebben a folyamatban a dextrinek és egyéb egyszerű cukrok kioldódnak, mely cukrok fontos szerepet játszanak abban, hogy a kenyér hosszabb ideig friss, szaftos és puha maradjon.

A rozskenyér „valódi íze“

A forrázott liszt technológia Oroszországból származik, ahol Zavarka néven dolgoztak ki megoldást a kenyér ízének, textúrájának és eltarthatóságának fejlesztésére. Rendszerint a tradicionálisan Oroszországban, Ukrajnában és a Balti államokban gyártott teljes kiőrlésű rozskenyereknél használják, ahol a rozstartalom elérte a minimum 60%-ot.
A Zavarka használható önmagában vagy járulékos anyagként is az íz és eltarthatóság javítására.

 

Az Inventis Zavarka egy speciális technológia alkalmazásával létrehozott új koncepció, amely egyesíti:

• a forrázott lisztet, különböző maláta fajtákat és a fűszereket

• áztatott gabonákat és magvakat

• a hosszan érlelt kovász eredeti ízét.


Fedezd fel a termékkínálatunkat és receptjeinket a https://www.zavarka-lesaffre.com/hu/ oldalon!

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Lesaffre Magyarország
Adatvédelmi áttekintés

Oldalunk sütiket használ, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Ismerd meg, hogyan és milyen sütiket használunk adatvédelmi tájékoztatónkban